våra medarbetare berättar

"Jag stortrivs i expertrollen som man ofta får i projekt med den kompetens som vi besitter"

Claudia Sanchez, Infra Design

"Det är utmanande att omsätta de teoretiska kunskaperna från utbildningen."

”Jag heter Claudia och jag har jobbat på Pöyry sedan 2014. Jag har en civilingenjörsexamen inom Väg- och vattenbyggnad, inriktning jord- och bergbyggnad och arbetar på Pöyrys infrastrukturavdelning, Infra Design.  Jag hörde först talas om Pöyry när jag arbetade som platsgeolog under ett projekt i Panama. Kontakterna jag fick hos Pöyry i Panama ledde så småningom till en anställning, när jag avslutat min master Luleås Tekniska Universitet.

I min tjänst får jag möjlighet att arbeta i väldigt spännande projekt. Det kan handla om inspektioner av bergbranter i centrala Stockholm eller kartering i djupa tunnlar. Man vet aldrig vad nästa projekt kan komma att handla om, det är en av de stora fördelarna med att arbeta på Pöyry. Det är också utmanande att få möjligheten att omsätta de teoretiska kunskaperna från min utbildning, i praktiken. Jag stortrivs i expertrollen som man ofta får i projekt med den kompetens som vi besitter.

På min avdelning har vi ett väldigt väl fungerande samarbete, vi är bra på att avlasta varandra i de projekt vi arbetar med. Jag känner att jag alltid kan lita på att mina kollegor satsar lika hårt som jag gör och levererar ett bra resultat – det ger mig trygghet och glädje på jobbet!”

- Claudia